17 November de Metropole masterclass Briljante mislukkingen!

“Briljante mislukkingen” zijn het onderwerp van de (inmiddels 23 ste) masterclass van AV “de Metropole” op vrijdag 17 November! Ben jij er ook bij?

Wie vertelt er niet graag een succesverhaal? Op persoonlijk vlak, maar zeker ook op organisatorisch of ondernemend vlak. Toch loopt het vaak niet zo vlekkeloos of succesvol. Want wie wil innoveren, moet risico’s nemen. En wie risico’s neemt, loopt de kans om te falen. Onze mislukkingen houden we het liefst voor onszelf, terwijl we juist iets kunnen leren van de momenten waarop niet alles liep zoals gepland.

Onze gastspreker Bas Ruyssenaars is innovator en ondernemer. Bas is mede-oprichter van stichting Het Instituut voor Briljante Mislukkingen (IvBM). Het instituut omarmt de mislukking juist als een belangrijk leermoment en probeert de samenleving in dat opzicht uit te dagen door het faciliteren en toegankelijk maken van leerervaringen. Want wat zou de wereld zijn zonder lef, zonder toevallige ontdekkingen en zonder de mogelijkheid om te leren van wat misging?

Ben je lid van “de Metropole” of aspirant lid?  Bestel dan je ticket met korting voor € 50,- ▶︎

Ben je alumni, docent of introduce, maar geen betalend lid, bestel dan je ticket voor 75,- ▶︎

Twijfel je of je je contributie voor 2023 hebt betaald? Log in en je ziet het meteen rechtsboven. Ben je je wachtwoord kwijt, maak dan een nieuwe aan. Kom je er niet uit? Mail: secretariaat@demetropole.nl