Lid worden

zoeken-filteren-ledenbestand

Alumnivereniging de Metropole biedt je blijvend contact met oud- studenten, huidige studenten en docenten van de Master Management & Innovatie van de locatie Nijmegen en locatie Rotterdam.

Het lidmaatschap  biedt je mogelijkheid tot uitbreiding van je netwerk, contact en ontmoeting met oud- en huidige studenten en toegang tot diverse alumni activiteiten zoals:

De jaarlijkse Masterclasses/netwerkborrel in het voor- en/of najaar in de vorm van een lezing, workshop over een actueel innovatief thema.  Veelal met een gerenommeerd spreker en/of auteur met een recente boekuitgave, waarbij we vanuit onze missie:  “kennis blijven delen en toegankelijk houden” en door het enthousiasme van sprekers over ons podium de kosten laag kunnen houden.

Toegang tot de HMP Thesisbank (toegang tot thesissen en essays van oud studenten) en de afgeschermde groep op LinkedIn en deze site waar je discussies kunt openen, vragen kunt stellen aan oud- en/of  huidige studenten en zien wie er lid zijn.

Bemiddeling van de vereniging om als alumni actief deel te kunnen nemen aan de MMI studiereizen.

AANMELDEN & CONTRIBUTIE

 

  • Als student MMI  is het (aspirant)lidmaatschap gratis t/m het kalenderjaar van je diplomering. Meld je hieronder aan zodat je geregistreerd staat.
  • Als alumni  betaal je, vanaf het eerste kalenderjaar na je diplomering  15 euro per jaar. Meld je hieronder aan.

AANMELDFORMULIER:


Zodra je gegevens zijn gecontroleerd  ontvang je een mail met je gebruikersnaam  en wachtwoord om in te kunnen loggen op de beschermde pagina’s van deze site. Dit kan soms even duren.

Privacybeleid

Alumnivereniging van de Master Management & Innovatie in Maatschappelijke organisaties (MMI) | Hoge school Arnhem/Nijmegen & Hoge School Rotterdam