Lid worden

zoeken-filteren-ledenbestand

Alumnivereniging de Metropole biedt je blijvend contact met oud- studenten en docenten van de Master Management & Innovatie van de locatie Nijmegen en locatie Rotterdam.

Het lidmaatschap  biedt je uitbreiding van je netwerk, contact en ontmoeting met oud- en huidige studenten en toegang tot diverse alumni activiteiten zoals:

De jaarlijkse Masterclasses/netwerkborrel in het voor- en/of najaar in de vorm van een lezing, workshop over een actueel innovatief thema.  Veelal met een gerenommeerd spreker en/of auteur, waarbij we vanuit onze missie:  “kennis blijven delen en toegankelijk houden” en door het enthousiasme over ons podium de kosten laag kunnen houden.

Toegang tot de HMP Thesisbank (toegang tot thesissen en essays van oud studenten) en de afgeschermde groep op LinkedIn en deze site waar je discussies kunt openen, vragen kunt stellen aan oud- en/of  huidige studenten en zien wie er lid zijn.

Bemiddeling van de vereniging om deel te kunnen nemen aan de MMI studiereizen

AANMELDEN & CONTRIBUTIE

  • Meld je je aan als alumni  dan betaal je, vanaf het eerste kalenderjaar na je diplomering  15 euro per jaar.
  • Als student MMI  is het (aspirant)lidmaatschap gratis t/m jaar van je diplomering. Meld je wel aan zodat je geregistreerd staat.

AANMELDEN:

Dit formulier wordt momenteel aangepast. Stuur een mail naar secretariaat@demetropole.nl om je aan te melden. Vermeld je naam, alumni of student  en afstudeerjaar.

 

Zodra je gegevens zijn gecontroleerd  ontvang je een mail met je gebruikersnaam  en wachtwoord om in te kunnen loggen op de beschermde pagina’s van deze site. Dit kan soms even duren.

Alumnivereniging van de Master Management & Innovatie in Maatschappelijke organisaties (MMI) | Hoge school Arnhem/Nijmegen & Hoge School Rotterdam