Lid worden

zoeken-filteren-ledenbestand

Alumnivereniging de Metropole biedt je blijvend contact met oud- studenten en docenten van de Master Management & Innovatie van de locatie Nijmegen en locatie Rotterdam.

Het lidmaatschap  biedt je uitbreiding van je netwerk, contact en ontmoeting met oud- en huidige studenten en toegang tot diverse alumni activiteiten zoals:

De jaarlijkse Masterclasses/netwerkborrel in het voor- en/of najaar in de vorm van een lezing, workshop over een actueel innovatief thema.  Veelal met een gerenommeerd spreker en/of auteur, waarbij we vanuit onze missie:  “kennis blijven delen en toegankelijk houden” en door het enthousiasme over ons podium de kosten laag kunnen houden.

Toegang tot de HMP Thesisbank (met toegang tot MM&I thesissen en essays van oud studenten, de afgeschermde pagina’s op onze site waar je discussies kunt openen, vragen kunt stellen aan oud- en/of  huidige studenten en zien wie er lid zijn.

Bemiddeling van de vereniging om deel te kunnen nemen aan de MMI studiereizen

CONTRIBUTIE

  • Als oud student betaal je voor het lidmaatschap slechts 15 euro per kalenderjaar. Meld je hieronder aan.
  • Als student MMI is het (aspirant)lidmaatschap gratis t/m jaar van je diplomering. Daarna betaal je 15 euro per kalenderjaar. Je moet je dan wel hieronder aanmelden,  zodat we je gegevens hebben als je deel neemt aan masterclasses, etc.

Vul het aanmeldformulier in:

Je voor en achternaam

ik ben


NijmegenRotterdam

Overige gegevens (niet verplicht)


Opmerking

Zodra je gegevens zijn gecontroleerd  ontvang je een mail met je gebruikersnaam  en wachtwoord om in te kunnen loggen op de beschermde pagina’s van deze site. Dit kan soms even duren.