Masterclass “Netwerken in een kantelende maatschappij en een tijd van transities”.

masterclass 2015vrijdagmiddag 22 Mei

HAN Nijmegen, Berg en Dalseweg 81.

 

Netwerken is een werkwoord geworden. Een woord dat niet alleen gebruikt wordt door baantjes- of klantenjagers, maar dat verwijst naar een reguliere activiteit voor professionals. Het netwerk biedt hen toegang tot ideeën, oplossingen, kennis en natuurlijk ook tot loopbaankansen. Daarnaast zijn er de sociale contacten, met familie, vrienden en kennissen. De contacten in beide netwerken worden gefaciliteerd door sociale media, maar wel tamelijk strikt gescheiden: het professionele netwerk binnen vooral LinkedIn, familie en vrienden binnen bijvoorbeeld Facebook.  (lees het artikel)

2acd184
Martin Wiersma, oprichter vanlogo expho2
 verzorgt een  boeiende interactieve workshop met alle  ins- en outs van constructief netwerken, zowel zakelijk als privé.

KLIK HIER voor de foto’s