Schrijf je in voor de masterclass “Innovatie van maatschappelijke waarden”

masterclass 2014

Woensdag 12 November met

 Erik de Vries 

Hoe kunnen mensen met behulp van nieuwe kennis of technologie op betere manieren samenwerken? In organisaties, tussen organisaties, binnen ketens of netwerken in de samenwerking met burger en organisatie.

… sociale innovatie en design

Een werkwijze om tot innovatieve oplossingen te komen in het maatschappelijke domein die kan worden gehanteerd door mensen met uiteenlopende achtergrond en ook nog eens appelleert aan sociale waarden…..dat is te mooi om waar te zijn.

In deze bijeenkomst maakt u kennis met een methode die deze potentie in zich heeft….een methode voor het ontwerpen van oplossingen in probleemdomeinen waarmee maatschappelijke organisaties dagelijks te maken hebben.

U gaat actief aan de slag met de methode in kleine groepen. U bouwt uw eigen ervaring ermee op en geniet van de inzichten van uw mede alumni. Bovendien maakt u kennis met een andere benadering van innovatie dan die uit het gangbare economisch en management repertoire.

De methode is gebaseerd op 20 jaar onderzoek naar succesvolle praktijken van ontwerpers. De methode wordt uitgediept aan de University of Technology Sydney, de Design Academy in Eindhoven, de Haagse Hogeschool en de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Programma:

  • 14.30 Ontvangst
  • 15.00 Masterclass
  • 17.00 Netwerkborrel, vergeet je visitekaartje niet!
  • 18.00 Sluiting

Locatie: HAN Berg en Dalseweg 81 in Nijmegen

Aan deze masterclass hangt een aantrekkelijk prijskaartje;

  • Leden: 20 euro
  • Studenten MM&I: 20 euro
  • Introduce/belangstellende: 50 euro

NB; We hebben de kosten van deze masterclass kunnen beperken dankzij sponsering van de HAN. Deelnemers ontvangen (zover voorradig) het boekje van de inauguratierede van Erik de Vries over innovatie in het maatschappelijke domein.

SCHRIJF JE NU IN:

INSCHRIJVING GESLOTEN