22 Mei 2013 – Masterclass “Verdraaide organisaties” door Wouter Hart

masterclass 2013“Terug naar de bedoeling”
Organisaties zijn “verdraaid” als de natuurlijke principes van organiseren verloren zijn gegaan onder een lawine van on-natuurlijke managementlogica. Recht tegenover deze verdraaide organisaties staan de organisaties die juist excelleren. Zij houden zaken eenvoudig en dicht bij de menselijke natuur en presteren daarmee enorm veel beter.
In deze masterclass biedt Wouter Hart een nieuw houvast aan iedereen die met minder krampachtige beheersbaarheid betere resultaten wil halen. Dat doet hij op enthousiaste wijze, interactief, met herkenbare voorbeelden, indringende inzichten en een krachtig nieuw basismodel, dat hij in gesprek met Marius Buiting ontwikkelde
9789013105735-140x215Uiteraard ontvang je zijn boek “Verdraaide organisaties – één van de meest verkochte managementboeken van het moment – zodat je je na deze inspirerende middag verder kunt oefenen in het gebruik van gezond boeren verstand naast een overdaad aan managementlogica.
 

 Locatie HAN Berg en Dalseweg 81, Nijmegen

Programma

  • 13.30 Inloop
  • 14.00 ledenvergadering
  • 14.45 Inloop
  • 15.00 masterclass
  • 17.00 Netwerkborrel

Vul het aanmeldformulier in en maak vervolgens het inschrijfgeld over op ABN/AMRO 5316.68.711 t.n.v. de Metropole. Vermeld: 22 mei en je naam.

*  controleer hier je lidmaatschap 2013

Een gedachte over “22 Mei 2013 – Masterclass “Verdraaide organisaties” door Wouter Hart”

  1. Na een presentatie over wat werkt in de aanpak van Zichtbare Schakels in wijken in Den Haag voor een gezelschap met woningbouwverenigingen, gemeenten en GGZ instellingen (MOOI/Atrive/Uwoon) in Harderwijk, kreeg ik dit boek kado. Terug naar de bedoeling is de ondertitel. Ik ben het boek nu aan het lezen, de eerste pagina’s smaken naar meer…. Ben benieuwd naar het hele verhaal….(bron: Petra Kanters, LinkedIn)

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.