22 mei staat toch wel in je agenda?

De Metropole organiseert een masterclass met de auteur van “Verdraaide organisaties”

3e35b06Tot en met mijn studie heb ik mij vooral bezig gehouden met creativiteit, psychologie en persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Vanaf die tijd heb ik mezelf vijf jaar verdiept in het thema leiderschap. Het boekje ‘leiders van vandaag – lessen voor morgen’ (genomineerd voor managementboek van het jaar 2009) heeft die fase afgesloten. De laatste jaren houd ik mij vooral bezig met de mythe van beheersbaarheid in organisaties en de daarbij behorende vraag hoe een organisatie beter kan presteren door minder bureaucratie. Dit heeft geleid tot het boek ‘Verdraaide organisaties‘ dat op 1 november 2012 verschenen is. Wouter Hart

Binnenkort meer informatie over inhoud en het programma en een inschrijfformulier.