Post-master verdiepingsprogramma “Oorspronkelijk Leiderschap”

Creating a better future now!

Dit nieuwe verdiepingsprogramma op post-masterniveau aangeboden door de Transfergroep Rotterdam sectie Leiderschap & Begeleidingskunde richt zich op leiders die inzien dat we op de drempel staan van een nieuw tijdperk. Die inzien dat de experience economie langzaam overgaat in een zingevingseconomie. Sustainisme. Nieuwe tijden met andere eisen. We gaan weer kritische vragen stellen. Waarom doen we de dingen die we doen? Terug naar de oorsprong en vandaar uit door naar een betere toekomst. Herken jij je hierin? Dan is dit programma voor jou bedoeld. Naast dienend leiderschap is er steeds meer behoefte aan creërend leiderschap. Leiders die organisaties en mensen verder brengen. Die hogere doelen nastreven. Een betere wereld voor ogen hebben. Leiders die scheppen, die durven creëren. Leiders die het initiatief nemen. Vanuit hun eigen innerlijke overtuiging durven vernieuwen en waarde toevoegen. Dat zijn leiders die inspireren. Dat is waar dit nieuwe leiderschapsprogramma over gaat.

Lees het Curriculum en de brochure Oorspronkelijk Leiderschap voor meer informatie