31 okt. 2012 – Masterclass Organisatieverandering, leiderschap en gedrag


 

Controleer hier de status van je inschrijving/betaling en welke oud studiegenoten ook komen.

 

 

 

 

Wat roepen organisatieveranderingen voor medewerkers, teams en de organisatie als geheel op. Wat voor gedachten, gevoelens en gedragingen?

Wat betekent dit voor de rol van leidinggevenden in hun verantwoordelijkheid en taak om leiding te geven aan veranderingen?

Bij de beantwoording van deze vragen maakt Prof. dr. Erik van de Loo , hoogleraar Leiderschap en gedrag aan de VU en visiting clinical professor of Leadership aan INSEAD, gebruik van voorbeelden uit de praktijk van organisatieveranderingen en geeft een overzicht van inzichten en ervaringen wereldwijd met dergelijke processen.

Daarbij zal hij de discussie stimuleren met de aanwezige deelnemers om een zinvolle verbinding te maken met de eigen werkelijkheid met organisatieveranderingen.

Ieder deelnemer ontvangt de luister CD “Omgaan met irrationaliteit in veranderingen” uit de Verandermanagementbox om je “thuis of in de auto” nog eens rustig te kunnen verdiepen in het thema.

lees de column van Erik over: “Gezag, vertrouwen, risico en moed“: een bespiegeling over moedig leiderschap

 

Locatie
HAN, Berg en Dalseweg 81, Nijmegen

 

Programa:

14.30-15.00 Ontvangst

15.00-17.00 Masterclass

17.00-18.00 Netwerkborrel, gelegenheid om na te praten over het thema, oude     bekenden  te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen

18.00 Sluiting