Uitnodiging HAN Alumni Events

 Schermafbeelding 2015-03-12 om 22.41.41

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen nodigt je hierbij uit voor de eerste HAN brede Alumni events voor alle HAN Alumni in Arnhem en Nijmegen. Centraal thema hierbij is duurzaam; van duurzaam ontwikkeling tot duurzaam ondernemen.

Je krijgt op deze avond een compleet programma van omdenkshow tot interactieve workshops over diverse ontwikkelingen binnen je vakgebied. Het programma biedt ruime mogelijkheid om te experimenteren met deze nieuwe manier van denken en te netwerken met oude en nieuwe bekende. Kortom: een avond die je niet wilt missen!

Omdenkshow

Om vertrouwen te krijgen in een duurzame toekomst moeten we “om-denken”. Anders denken zowel privé als in ons werk. Een aanzet hiervoor geeft Berthold Gunster tijdens zijn omdenkshow waarin we leren de wereld te benaderen op een Ja-maar® – (wat-zou-moeten-zijn) of een ja-en-manier (wat-zou-kunnen-zijn)?

Waar en Wanneer?

Dinsdag 24 maart, HAN Campus Arnhem, Ruitenberglaan 31

Donderdag 2 april, HAN Campus Nijmegen, Laan van Scheut 10

Aanmelden/informatie

U kunt zich gratis aanmelden voor deelname aan de Alumni events in Arnhem of Nijmegen.

Voor meer informatie neem contact op met Franka.Janssen@han.nl

PROGRAMMA

Programma

 

Ja-Maar Omdenkshow

Omdenken-logo-04

18.00

 

Inloop met soep en broodjes

18.30

 

Ja Maar Omdenkshow door Berthold Gunster

19.30

 

Informatiemarkt: de HAN presenteert haar aanbod voor alumni

20.15

 

Workshops: u kunt ter plekke een keuze maken uit een van de vele interactieve workshops.

21.15

 

Afsluitende netwerkborrel

24 maart

 

Meer info programma Arnhem

2 april

 

Meer info programma Nijmegen

Berthold Gunster zal tijdens dit alumni-event een wervelende omdenkshow verzorgen en u kennis laten maken met omdenken en veranderingen. Ja-maar® staat gelijk aan het denken in beperkingen, de beren op de weg zien. Het tegenovergestelde is ja-en, ofwel omdenken: een manier van denken waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt. Beer op de weg? Give him a hug.