GEZOCHT: Workshopleiders Interventies in Veranderingen voor de MMI 18a

Wordle-Anita-nr7Op vrijdagmiddag 24 april a.s. staat het thema Interventies in Veranderingen centraal in het eerste jaar van de MMI 18a. Deze middag wordt verzorgd in een co-productie van de Alumnivereniging de Metropole met de opleidingsstaf van de MMI. Het idee is om tijdens deze middag een 4-tal workshops over geslaagde interventies uit de eigen beroepspraktijk van de alumni te houden. Hiervoor zoeken wij een aantal alumni die bereid zijn om een workshop van ongeveer een uur te houden voor de 1e jaars van de MMI over een geslaagde interventie. Omdat Veranderen vooral Doen is zoeken we vooral voorbeelden waar de studenten zelf kunnen ervaren/beleven wat de interventie inhoudt.

Heb jij –alumnus-  een voorbeeld van een geslaagde interventie die je in (inter)actieve vorm kunt laten ervaren en wil je hier een workshop over geven, meld je dan voor 12 februari aan bij Patricia Bender  (patriciabenderma@gmail.com of Viviane Knoops viviane.knoops@han.nl