Schrijf je in voor de lustrumbijeenkomst

pecha-kucha15 november viert de Metropole haar eerste lustrum. Dat doen we met een uitdaging en natuurlijk een feestje. Zes enthousiaste sprekers zullen in zes presentaties, met 20 dia’s in 6.40 minuten -geen seconde meer-,  hun publiek warm maken voor hun ideeën, project, innovatie……en in een rondetafelgesprek de discussie aangaan.

Natuurlijk wil jij hier als MMI alumni, student of docent bij zijn. De gelegenheid om na lange tijd klasgenoten en docenten weer eens in een inspirerende omgeving te ontmoeten. Ook een introducé mag. Dus twijfel niet en schijf je meteen in voor 1 november of mail naar secretariaat@demetropole.nl

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.