Boek eHealth in de praktijk, Saskia Timmer

EeN Handreiking voor iedereen die wil kennismaken of starten met eHealth

In dit boek beschrijft alumni MMI Saskia Timmer het brede scala van eHealth mogelijkheden in de gehele gezondheidszorg. Vanuit alle zorgsectoren wordt in beeld gebracht wat eHealth is en welke invloed dit heeft op de gezondheidszorg, de patiënt, de zorgverlener en de zorgorganisatie. Implementatie consequenties staan beschreven evenals tips voor starters. Het boek verbindt kennis over eHealth, empowerment en duurzame gezondheidszorg. Naast theoretische kennis bevat het praktijkvoorbeelden.

Een boek voor iedereen die meer wil weten over eHealth of er mee wil starten. Het boek biedt offline kennis, in combinatie met online kennis: op www.duurzamegezondheidszorg.nl zijn een forum en kennissite te vinden voor wie meer wil weten over eHealth.

“Dit boek laat duidelijk zien welke ongekende mogelijkheden en verbeteringen in de zorg we kunnen realiseren door de inzet van eHealth.”
Jan Jonker, directeur Health Valley.

“De komende 5 jaar zal in het teken staan van het zoeken naar de balans tussen eHealth als “tool” en “doel”. Dit boek helpt daar zonder meer bij.”
Lucien Engelen, directeur Radboud REshape & Innovation Center.

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.