Wil jij graag van ons podium gebruik maken?

De alumnivereniging De Metropole bestaat 5 jaar en we gaan dat op een creatieve manier vieren met een feestelijk lustrum op 15 november 2013. We willen hierbij graag gebruik maken van de kennis die er is bij onze leden, bij jou dus. Want waarom zou je iets van buiten halen wat je gewoon in huis hebt!

We bieden 8-10 leden een podium om een innovatie, een idee of product vanuit je werk onder het voetlicht te brengen in de vorm van een Pecha Kucha. Het bestuur faciliteert dit door deze leden een workshop aan te bieden om deze presentatie op een sprekende manier vorm te geven. Deze workshop wordt gegeven door een ervaren Pecha Kucha presentator.

Wat is een Pecha Kucha? Dit is een presentatie waarin jij je verhaal verteld ondersteund door passende beelden (sheets). Ieder beeld komt exact 20 seconden in beeld en er zijn maximaal 20 sheets. Dit alles is voorgeprogrammeerd dus sjoemelen met de tijd is er niet bij. Dit betekent dat een presentatie maximaal 6 minuten en 40 seconden duurt. Een leuke uitdaging dus om jouw innovatie, idee of product kort en krachtig over te brengen. Het resultaat voor de aanwezigen  is een dynamische bijeenkomst waarbij er geen tijd is om je te vervelen.

Hoe leuk kan dat zijn! Wij zeggen: “grijp je kans”. 

 

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.