Masterclass met Jan Rotmans

Het is zover. Onze gastspreker is bekend. De Metropole nodigt je (alumni, studenten en docenten MMI) graag uit voor een exclusieve masterclass op vrijdag 22 April a.s. met Jan Rotmans. Hij zal in deze interactieve sessie, locatie MMI Hoge school Rotterdam, met ons in gesprek gaan over:
TOEKOMST & LEIDERSCHAP
Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities & duurzaamheid. Auteur van onder andere “Omarm de chaos”. Oprichter van ICIS, DRIFT, Urgenda en Nederland Kantelt. Hij onderzoekt niet alleen de kanteling van de samenleving, maar probeert daar ook actief aan bij te dragen. Rotmans beschouwt Rotterdam als een proeftuin voor de kanteling. Professor en progressor, friskijker en dwarsdenker, koploper en kantelaar.

Inschrijving en betaling verlopen wederom, met dank aan de MMI, via de HAN webwinkel. Maak hieronder een keuze aan de hand van de status van je lidmaatschap en klik op de betreffende knop. Ook je introducé is welkom.

Ben je lid van “de Metropole” of aspirant lid?  Bestel dan hieronder je ticket met korting voor € 65,-

Ben je alumni of docent MMI, maar geen lid van de Metropole? Dan bestel je hieronder je ticket voor € 80,- (incl. 1 jaar lidmaatschap)

Ben je introduce (geen alumni, student MMI), dan bestel je hieronder je ticket voor € 85,- (Vermeld je connectie in het veld opmerkingen)


Twijfel je of je je contributie hebt betaald? Log in, dan zie je het meteen rechtsboven. Je WW kwijt, maak dan een nieuwe aan. Kom je er niet uit? secretariaat@demetropole.nl