Masterclass: “Het juiste doen als niemand kijkt… ” met Frank Peters

Het is gelukt! De masterclass met Frank Peters 17 september a.s. gaat door. We zijn te gast bij de Jonge Helden Academie in het Honigcomplex in Nijmegen. De ruimte voldoet aan de adviezen rond Corona en biedt plek aan zeker een vijftigtal deelnemers.

Bonusdiscussies bij banken, ophef om coronasteun voor KLM en Booking en de val van het kabinet-Rutte III om de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. De tijd leert dat organisaties en bestuurders geweldig kunnen ontsporen. De druk vanuit de omgeving neemt alleen maar toe en het louter voldoen aan wet- en regelgeving is al lang niet meer voldoende. Het gaat er nu om dat je voldoet aan de verwachtingen en waarden van de omgeving en integriteit is de heilige graal van leiderschap en cruciaal bij het bouwen en beschermen van een sterke reputatie.

Frank Peters bespreekt in zijn interactieve presentatie de lessen voor integer leiderschap. Hij geeft praktische adviezen voor het creëren van een integere organisatie. Hij werkt daarbij toe naar het Integriteitsframe©, dat je in de praktijk helpt om zorgvuldig om te gaan met morele vragen waarmee jij of jouw organisatie te maken hebt of krijgt.

Waar en wanneer?
Op vrijdag 17 september 2021 op het Honigcomplex te Nijmegen, van 15:30 uur tot18:00 uur

  • 15.30 Inloop
  • 16.00 Masterclass Frank Peters
  • 17.30  Netwerkborrel
  • 18.00  Sluiting

Locatie “Jonge Helden Academie” Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen, goed bereikbaar met de auto, parkeren bij het Honigcomplex, of openbaar vervoer.

KOSTEN*

  • Leden (contributie 2021 betaald) en aspirant leden (=huidige studenten MMI) : 50 euro,
  • Alumni MMI, maar geen betalend lid: 70 euro.
  • Introduces van alumni zijn welkom en betalen 70 euro

Traditiegetrouw ontvang je als deelnemer ook het boek van Frank; “Het juiste doen als niemand kijkt” t.w.v. 29,50 euro.

*Wanneer de masterclass onverhoopt niet door zou kunnen gaan, gezien de Corona ontwikkelingen of anderszins, dan ontvang je het boek per post en een deel van de inschrijfkosten retour.

*Ben je na inschrijving zelf verhinderd, laat het ons weten. Je ontvang dan wel het boek maar geen restitutie van je inschrijfgeld. Je kunt ook iemand in jouw plaats laten gaan

.