Save-the-date!! 17 september 2021 !! Masterclass met Frank Peters

Beste (aspirant) alumni, leden MMI,

Met de versoepelingen ontstaat er weer ruimte om elkaar te ontmoeten, nieuwe kennis op te doen en een borrel te drinken. Kortom ruimte om een masterclass te organiseren. Hier hebben we enorm naar uitgekeken en dit gaan we vieren met elkaar!!

Vrijdag 17 september, tussen 15 en 18 uur, gaat Frank Peters ons meenemen in de wereld van leiderschap & integriteit. Interessante materie vandaag de dag!!

Frank Peters

Reputatie-expert Frank Peters is oprichter van Virtus Communications. Hij adviseert gerenommeerde ondernemingen, organisaties en bestuurders.  In zijn onlangs verschenen boek ” Het juiste doen als niemand kijkt” geeft Frank zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Hij wordt daarbij inhoudelijk gevoed en aangevuld door tien vooraanstaande Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers op het gebied van ethiek. Hun beschouwingen over integriteit en leiderschap en de praktische handvatten en tips van de auteur helpen je je eigen reputatie te managen, en die van je organisatie. 

Natuurlijk is er rond de masterclass weer alle ruimte om bij te praten met elkaar en na afloop onder genot van een hapje & drankje.

Het programma, de exacte tijd, locatie * en wijze van inschrijving volgen z.s.m.

We kijken er naar uit om iedereen weer te zien. 
Met hartelijke groet,
Het bestuur De Metropole

* Uiteraard houden we ons bij de vormgeving en inrichting van de bijeenkomst aan de vingerende adviezen en maatregelen rond Corona