Noteer! donderdag 19 september: tweede lustrum AV de “Metropole” in co-productie met …

Dit jaar is ons  2e lustrumjaar.  Dat willen we graag vieren met alle MMI alumni en (oud-) docenten in ons netwerk middels een met een reunie/kennis event .

Klik op logo

De masteropleiding  Management & Innovatie wil dit jaar een‘Stakeholders netwerk’ organiseren samen met het  Kenniscentrum Publieke Zaak van de HAN.

TWEE goede redenen voor deze partijen om in co-productie een ‘event’ te organiseren in het najaar van 2019!

Dit “INNOVATIEFESTIVAL”  vindt plaats op DONDERDAG 19 SEPTEMBER VAN 13.00 TOT 21.00 UUR  in het HONIGCOMPLEX  in Nijmegen.

Reserveer datum en tijdstip alvast in je agenda!

Als bestuur van AV de Metropole hebben we samen met de HAN al het nodige werk verricht waardoor het event inmiddels al flink contour heeft gekregen:

  • Het innovatiefestival is bestemd voor MMI-alumni, -studenten, -(gast)docenten en ons gezamenlijk stakeholdersnetwerk;
  • Worden Arend Ardon, Jaap Boonstra  en Jef Staes onze keynote speakers…
  • Creeren en bieden we naast deze keynote speakers een aantal interactieve podia en tafels in een open space, met ruimte voor presentaties, kennisdeling, inspiratie en netwerken op nader te bepalen thema’s;
  • Hebben we ook wat te vieren en dat doen we met een buffet, drinken en muziek;
  • ….en, zoals altijd, dat alles voor een zeer schappelijke toegangsprijs.

De organisatie is in handen van het bestuuren  van de Metropole en de programmacoördinator van de MMI.  Voor de PR en Marketing krijgen we ondersteuning vanuit de HAN.

Wil je als lid en/of alumni samen met ons verder mee denken over inhoud en organisatie? Dan ben je van harte welkom op de bestuursvergadering,  vrijdag 22 februari om 15.00 (HAN Groenewoudseweg 1, Nijmegen)  of stuur een mail aan secretariaat@demetropole.nl