Wim Venderbos neemt afscheid als voorzitter

Na 4,5 jaar enthousiast investeren in de vereniging heeft Wim Venderbos het voorzitterschap overgedragen aan Patricia Bender.

Voorzitters wissel

Wim nam het initiatief tot oprichting van onze alumnivereniging. In 2008, tijdens een reünieborrel met oud studiegenoten in Grand cafe de Metropole, lanceerde hij zijn idee en maakte ons enthousiast. Gevolg:  een actieve alumnivereniging van en door oud studenten van de Master M&I, waar door de overige HAN opleidingen met gepaste jaloezie naar wordt gekeken. Wim is voor zijn verdiensten als medeoprichter en voorzitter benoemd tot erelid.

Alle reden dus om als vereniging trots te zijn. Daarom willen we in November 2013 ons eerste lustrum vieren. Daarvoor zullen we proberen een groot deel van het netwerk bestaande uit 174 oud studenten naar Nijmegen te krijgen.

Abonneer je in het menu rechts op berichten en blijf op de hoogte!

 

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.