25 November 2010 – Masterclass “Persoonlijk Leiderschap” met Paul Zuiker

Met enige trots kunnen we onze leden op deze middag, tegen geringe betaling, een van de onderwerpen uit het huidige programma van de MM&I aanbieden.

Tijdens deze najaarsbijeenkomst van onze Alumnivereniging de Metropole op donderdag 25 November 2010, komt Paul Zuiker ons inspireren met een masterclass over het thema persoonlijk leiderschap. Hij zal persoonlijk leiderschap plaatsen in de context van een snel veranderende maatschappij die onze Nederlandse samenleving, de ontwikkelingsdynamiek van individuen en organisaties onder druk zet. Hij maakt met ons de beweging van traditionele naar nieuwe en vernieuwende benaderingen van leiderschap. kortom, hij zal ons inspireren tot reflexie op de samenleving, organisaties, onszelf en ons stimuleren om in beweging te komen.

Paul Zuiker is gastdocent  MM&I en heeft bekendheid verworven als co- auteur van het boek Nederland op doorbreken (2007). In dit boek staat de actuele vraag centraal of onze samenleving door verdere  polarisatie doormidden breekt of dat wij in staat zijn een doorbraak tot stand te brengen naar een nieuw niveau van denken en handelen. Zijn belangstelling gaat uit naar het ontwikkelen van een nieuwe maatschappelijke visie op samenwerking en samenleving, en naar het concretiseren daarvan in de dagelijkse praktijk.
 
 
 Locatie: HAN Masterprogramma’s Berg en Dalseweg 81, Nijmegen (kaart)

Leden 50 euro, aspirant/niet leden 65 euro Inclusief boek Paul Zuiker (t.w.v. 40 euro) en netwerkborrel.

 
Download de folder en meld je aan! 
 
 

Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.