Noteer alvast in je agenda: vrijdagmiddag 23 November Masterclass met Steven de Groot

Toekomstbestendige organisaties kenmerken zich door een verandervermogen dat in sterke mate wordt beïnvloed door de oriëntatie en het gedrag van individuele managers en leidinggevenden. In deze masterclass over innovatief ondernemen en organiseren, gaat Steven de Groot graag in gesprek met de deelnemers over wat hij ziet als de belangrijkste kenmerken van deze organisaties en hoe managers en leidinggevenden hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Steven de Groot

Dr. Steven de Groot is lector Innovatief Ondernemen aan deZuyd University of Applied Sciences. Wil je al meer lezen over Steven’s publicaties? Klik dan hier

 

Volg de verdere berichtgeving over de masterclass via deze site en onze social media kanalen