De Metropole masterclass “de Nieuwe Route!”, 7 April

“kantelen in het sociaal domein”

De systeemwaarden waar we tientallen jaren op gericht zijn geweest, zijn plaats aan het maken voor andere waarden. Die beweging, die van onderop in gang is gezet, heeft grote gevolgen voor iedereen in de samenleving en vraagt een andere manier van werken en inrichten van de organisatie van het sociale domein.

klik op het boek voor meer inhoud

Anke Siegers, van DatisHelder en Nederland Kantelt heeft jarenlang ervaring in het ondersteunen van organisaties en gemeenten rond vraagstukken als: Samenwerken met het sociale netwerk, zelfsturing, eigen kracht, burgerparticipatie en regie/eigenaarschap in de jeugdzorg, autisme en de WMO.

Momenteel begeleidt zij op alle niveaus organisaties en overheid in de kanteling van het sociale domein. Hierover schreef zij in 2016 het boek “De Nieuwe Route”.

Anke zal tijdens de middag  een interactieve  lezing geven over de ontwikkelingen in het sociale domein die momenteel plaatsvinden, oa vanuit het perspectief van de transitietheorie, aangevuld met praktijkverhalen. Alle deelnemers ontvangen na afloop  haar boek gratis.

HAN, Berg en Dalseweg 81 Nijmegen

Programma:

  • 13.30 ledenvergadering
  • 14.00 Inloop
  • 14.30 -16.30 Masterclass
  • 16.30- 17.30 Netwerkborrel

SCHRIJF JE NU IN!