Society 3.0 – Later is het nieuwe vroeger

Society 3.0 van Ronald van den Hoff is een hoopvol lees- en doeboek voor iedereen die zich realiseert dat onze huidige samenleving toe is aan een nieuw waardesysteem. Society 3.0 biedt visie en vraagt om visie.

Deel 1 brengt je verbijstering en onbehagen, met scherpe ironische observaties van ongelooflijke maar ware schaamteloosheden in onze maatschappij. Hier moet iets gebeuren!

In deel 2 rolt Internet als een Tsunami over je heen. Als we op deze golf goed surfen dan creeren we de transitie van productieketens naar waardenetwerken; met wereldmensen als de sociaal ondernemende knooppunten. Waardecreatie door dynamische peer-to-peer verbindingen: zo bouwen we samen aan een nieuwe orde van samen leven en samen werken. Die heet Society 3.0 en bevat de Interdependente Economie als niet te stuiten krachtbron. De grote les: wees zoveel mogelijk jezelf, en knoop de eigen-aardigheden van je medemensen creatief en constructief aan elkaar.

Deel 3 promoveert jou tot mee-maker van Organisatie 3.0. Het bevat praktische lessen voor wereldmensen die zich vandaag al kunnen manifesteren als visiegedreven leiders.

Meer informatie kijk op  Youtube Society 3.0 of download  hier de E-boekPub versie : kosten één Tweet


Reageer hier op bovenstaand bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.